Pàgines

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 24 de gener del 2018

Homenatge a  Aina Sansó
Avui dimecres  24 de gener hem organitzat un acte d' homenatge a la professora del centre Aina Sansó, que ens va deixar el passat més de juliol.
S'ha fet coincidir amb la celebració de la torrada de Sant Antoni perquè era una amant de la cultura popular i sempre  participava, tant dins com fora del centre, a les activitats encaminades a fomentar i mantenir les nostres tradicions (cossiers, dimonis, flabiols...)
L'acte s'ha fet al poliesportiu i ha comptat amb la presència de familiars, exalumnes, companys de departament, professors ja jubilats,  professorat  en actiu i els alumnes de 2n, 3r i 4t d' ESO.
La directora, na Mercè Culla, ha estat l'encarregada de fer un recordatori de la feina que va realitzar al nostre centre primer com a professora de música i després com a professora del departament 
d' Orientació. 
 El Cor Jove del Madina i el Cor de Mestres Cantaires han interpretat conjuntament tres temes: Cancó de mar (de B Bibiloni), As long as I have music (Don Besig)  i Ave Maria (G Caccini). Hi ha fet de solista una exalumna de n' Aina, na Rosalia Fàbregues i ha tocat flauta  na Carme Cladera  i  el piano, na Ma Antònia Gomis. Tot sota la direcció de na Pilar Riera.
A continuació han intervingut la professora Catalina Sala, na Paula Fiol i Àlex Cortès ( exalumnes de n' Aina, els dos darrers). 
Després el Cor de Mestres Cantaires ha interpretat Mallorcançonetes. Seguidament na Lena Serra ha llegit gloses escrites per la professora Xesca Cabot dedicades a l' homenatjada. Ha tancat l' acte l'actuació de flabiol i xeremies.
Ha estat un acte senzill i emotiu.  




 


 













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada