Pàgines

Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 23 de desembre del 2017

Arriba Nadal I
Durant els darrers dies del trimestre s'han organitzat moltes activitats. En deixarem constància aquí amb unes quantes fotos i una breu ressenya:

Mercadet  i venda de coques pro viatge d'estudis dels alumnes de 4t d' ESO





Improvisació Teatral i Arbre dels desitjos
Si en voleu saber més, clicau  aquí damunt


Activitats esportives
El darrer dia es van organitzar diferents competicions esportives per als alumnes de 1r i 2n d' ESO, a càrrec del departament d' Educació Física i d'en Biel Font :


 Els guanyadors varen obtenir tiquet  per berenar al bar del centre, prèvia reserva.

Excursió als Tossals Verds
Un grup de 2n de batx, amb el seu tutor, en Ferran Jover i n' Henar Jiménez varen fer una excursió als Tossals Verds i varen quedar a pernoctar una nit al refugi. Ben segur que se'n recordaran durant molts d'anys, de la sortida.


Aquí teniu l'expedició just abans de partir-hi.

Scape room
Tot i que hauríem de dir-ho en plural, perquè  se'n feren 4 de diferents, fou l' activitat que organitzà en Jorge Cantín ( professor del Departament d' Anglès)  amb un grup d' alumnes de 2n de Batx.
 L' objectiu - a part del didàctic que implica tot el procés de preparació de l' activitat, feta en anglès- era aconseguir diners per al recapte d'enguany, per arribar a la mitja tona solidària.
La veritat és que va ser una excel·lent iniciativa. Hi va haver grups que sí aconseguiren sortir en un temps rècords i d' altres, que no. Hi va haver diferents sessions tant per als alumnes com per al professorat.
En qualsevol cas, felicitam des d'aquí tant el professor com l' alumnat que s'hi va implicar perquè la participació va ser molt alta ( es varen pràcticament esgotar totes les entrades) i l'experiència fou molt interessant.
D' amagatotis, perquè ja sabeu que no se'n poden desvetllar segons quines coses, aquí en teniu unes imatges:














 I l' objectiu es va superar amb escreix perquè varen aconseguir 471 euros, que es varen convertir en 98 litres d'oli d'oliva i 100 quilos de sucre.
Moltes gràcies!

Recapte de Nadal
 Marcador final: 661 quilos
Dies 21 i 22 de desembre varen venir  els del Casal Solidari de Marratxí,( a qui enguany hem donat el recapte) per recollir-ho.
El marcador final va ser de 661 quilos, tenint en compte que si haguéssim invertit els diners que els joves de 2n de batx havien guanyat amb l'Scape room en articles més barats, haguéssim arribat als 1000 quilos, però vàrem optar per comprar oli d' oliva i sucre, perquè els del Casal ens varen dir que era el que  els mancava.











Ajudant a carregar









Scape room a l' Ocimax
Algun tutor, na Pilar Robles i en Fernando, optaren per dur els alumnes a fer un Scape room fora del centre, a l' Ocimax, i també s'ho passaren molt bé.
Són aquests els que hi participaren:










 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada